Register    Login    Forum    Search    FAQ Awesomenauts



Post new topic Reply to topic

Author Message
 Post subject: Freeze and Disconnect Bug
 Post Posted: Sun Jul 07, 2019 3:57 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Sep 04, 2014 9:38 pm
Posts: 345
I just want to make sure the Developers are aware of this very common bug and are working on fixing it. Once or twice each game, everything freezes and after 10 or 15 seconds, the game advances one frame, and then after another 5 seconds or so, several people get disconnected from the game and can immediately reconnect. It consistently happens at least once a game, sometimes twice, but it never happens zero times in a game. July 3rd is the first day this bug started happening, and it's something I have never seen before even a single time. (The last time I played before July 3rd was June 30th, so it probably was added in that period) It's gotta be something new. I think it might have something to do with host migration, but that's only a guess.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Freeze and Disconnect Bug
 Post Posted: Tue Jul 09, 2019 7:53 am 
Offline

Joined: Tue Jul 09, 2019 7:48 am
Posts: 1
I have this exact same issue except the time to wait is a bit longer in between freezes. You explained it perfectly. I just experienced 4 freezes in a game, every freeze had shorter time in between the next. Makes the game unplayable.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Freeze and Disconnect Bug
 Post Posted: Wed Jul 10, 2019 10:15 am 
Offline
Ronimo Team Member

Joined: Fri Aug 10, 2018 9:06 am
Posts: 57
Thanks for reporting. If this happens again, can you please send your crash logs to support@ronimo-games.com with a brief description or a link to this thread. This will give us a better idea of what the problem is so we can reproduce it and fix it.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Freeze and Disconnect Bug
 Post Posted: Thu Jul 11, 2019 6:00 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Sep 04, 2014 9:38 pm
Posts: 345
I've sent the logs and crash report in. I also took a recording, but unfortunately the frame rate ended up being incredibly poor. Not sure why, but here's the video all the same: https://www.youtube.com/watch?v=5tqakVb ... e=youtu.be

The first disconnect happens at 7:25 and a second happens at 14:05


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic

cron