Register    Login    Forum    Search    FAQ Awesomenauts



Post new topic Reply to topic

Author Message
 Post subject: Broken forum buttoms
 Post Posted: Mon Jul 02, 2018 8:08 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jan 16, 2017 2:37 pm
Posts: 893
Just me, but the forums "latest message" button has stopped working? Cant press it anymore. :fist: Using Firefox.

_________________
EgyptFalcon wrote:

Can you make that under 255 characters so I can make it my signature?


Last edited by IsoKoala on Mon Jul 02, 2018 8:57 am, edited 1 time in total.

Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Broken forum buttoms
 Post Posted: Mon Jul 02, 2018 8:53 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Oct 02, 2014 3:16 pm
Posts: 9401
Location: Washington, USA
The what where now?

_________________
Burningdillo wrote:


On Steam | On Twitch | On YouTube
Who's Your Awesomenaut?

Mains: :chew: :fist: :ayla:


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Broken forum buttoms
 Post Posted: Mon Jul 02, 2018 1:04 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Jul 28, 2015 10:24 am
Posts: 2500
Location: In my palace, mixing my martinis with paint thinner and a healthy squirt of epoxy adhesive.
The little "page and arrow" next to someone's name at the end of a thread box under "last post"?

Pretty sure that still works, given I clicked on it to get to this post, and I'm using Firefox as well.

_________________
Say no to SAM wrote:
Give this guy a duck for making such a good job with this thread

Nekomian wrote:
Give this guy a duck lololol

DeezNauts wrote:
Nobody can see it. Maybe instead of asking for ducks, you should put it in your signature.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Broken forum buttoms
 Post Posted: Mon Jul 02, 2018 1:51 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jan 16, 2017 2:37 pm
Posts: 893
A-ha. I found the reason. The S&S2 banner to the right is bigger than it visually displays. It has alpha-layer that is covering everything in close victinity of it. Quote buttons dont work for me either, when the buttons are layered at the same height with it. Scrolling the menu a little so that the buttons are higher than the S&S2 is, I can click them again.

Might be screen scaling or resolution depending thing, but at least in my 1920 setup this is happening. Not a big deal of course, but... :lolstar:

_________________
EgyptFalcon wrote:

Can you make that under 255 characters so I can make it my signature?


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic