Register    Login    Forum    Search    FAQ Awesomenauts



Post new topic Reply to topic Go to page Previous  1, 2, 3, 4

Author Message
 Post subject: Re: Error: "Cannot create D3D9 pixel shader from microcode"
 Post Posted: Wed Sep 14, 2011 10:46 pm 
Offline
Ronimo Team Member
User avatar

Joined: Thu Apr 23, 2009 5:45 pm
Posts: 8989
ARGH!

Ah well, might have expected something like this would happen. The challenge is on now, I will beat that videocard of yours! ;)

Here is a new version that should fix that one, and the next one that I figured would come up after it. Hopefully none will follow...

Proun patch v108

Also, this is a really interesting learning experience for me. Making things that work on all computers is a very important skill for a game programmer. :ugeek: So thank you for taking the time to try this patches and letting me know how they work out!


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Error: "Cannot create D3D9 pixel shader from microcode"
 Post Posted: Thu Sep 15, 2011 1:48 am 
Offline

Joined: Thu Aug 11, 2011 2:27 am
Posts: 6
So now it's a question of honour... But my videocard isn't about to give up that easily.

There was some progress, now I can enter the game and see the menus, but whenever I pick a level the following appears:

---------------------------
An exception has occured!
---------------------------
OGRE EXCEPTION(3:RenderingAPIException): Cannot create D3D9 pixel shader Cg_Vehicle_SM2x_FP from microcode. in D3D9GpuFragmentProgram::loadFromMicrocode at ..\..\..\ogre\RenderSystems\Direct3D9\src\OgreD3D9GpuProgram.cpp (line 369)
---------------------------
OK
---------------------------

After that a C++ runtime error shows up. I can send you the full error report if that's useful.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Error: "Cannot create D3D9 pixel shader from microcode"
 Post Posted: Thu Sep 15, 2011 8:13 am 
Offline
Ronimo Team Member
User avatar

Joined: Thu Apr 23, 2009 5:45 pm
Posts: 8989
Ah, no need to send any logs, I know what to do about that one. I won't be home tonight, so I will probably have a new build on Friday. :)


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Error: "Cannot create D3D9 pixel shader from microcode"
 Post Posted: Thu Sep 15, 2011 10:09 pm 
Offline
Ronimo Team Member
User avatar

Joined: Thu Apr 23, 2009 5:45 pm
Posts: 8989
I think we are getting there. The menu running is a vectory in itself. :) Here is a new version that should specifically fix the vehicle issue you were getting:

Proun patch v108


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Error: "Cannot create D3D9 pixel shader from microcode"
 Post Posted: Thu Sep 15, 2011 11:25 pm 
Offline

Joined: Thu Aug 11, 2011 2:27 am
Posts: 6
Ah, finally! Everything seems to be working fine now.

Thanks for the support and congratulations on the game.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: Error: "Cannot create D3D9 pixel shader from microcode"
 Post Posted: Fri Sep 16, 2011 8:12 am 
Offline
Ronimo Team Member
User avatar

Joined: Thu Apr 23, 2009 5:45 pm
Posts: 8989
Nice! I'll overwrite the official patch with this version then. Thanks for helping me by testing all these different version, and enjoy the game! 8-)

Image


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic Go to page Previous  1, 2, 3, 4